tisdag 3 april 2012

Alla är nog lika kassa men hälften kommer undan med mer


En undersökning visar att på nätdejtingsidor får kvinnor dubbelt så många svar som män. Ingen som någonsin rört sig utanför hemmet borde vara förvånad över detta men ändå får en förståsigpåare uttala sig, och hon hävdar att det beror på att killar skriver illa.

Jag har inte massiv erfarenhet på området; bara precis tillräckligt för att vilja kräkas vid tanken på att någonsin prova det igen. Det räcker dock för att inse att det inte är killar som skriver illa, det är människor. Det är också ganska självklart; varför skulle det vara annorlunda på nätdejtingsidor än i resten av verkligheten?

Standardmeddelanden flödar i alla fall från andra sidan könsgränsen också, och det är likadant hos bögar med förförelsefantasier. "Många män verkar bara skicka ut ett standardmejl till alla nya medlemmar på sajten och hoppas att någon nappar"? Japp, det känner vi igen.

Så vilken är den riktiga anledningen till att kvinnor får fler svar? Jag tror varenda läsare vet, och till och med Angela är svaret på spåren när hon säger "Tänk på att tjejer får massor av mejl om dagen". Män är slampor och det är kvinnornas marknad. Precis som i resten av verkligheten.

Inga kommentarer: