torsdag 31 mars 2011

Jag har tydligen för mycket fritid


Om jag inte förlorat alla mina huvudräkningskunskaper så var gårdagens inlägg nummer 250 på denna min blogg. Jag brände hela partyhattbudgeten på förra milstolpefesten så denna gång får det uppmärksammas på annat sätt.

Det tänkte jag göra genom att starta ett helt nytt projekt, som jag innovativt kallar för En film om dagen. Där ska jag varje dag under det närmaste året lägga upp en filmrecension eller -analys, för att... tja, för att. Så det så. Antagligen för att bevisa att jag kan och inte bara lägger av som vissa tomtar jag skulle kunna nämna.

Då mina trognaste fans alla hänger här med religiös regelbundenhet bjuder jag härmed högtidligt in er till att närvara vid detta årslånga firande av filmmediet.

8 kommentarer:

Daniel sa...

Någon direkt plan på vilka filmer det blir? Jag inser att du inte kan lägga upp en 365-titlar lång lista idag, men kommer du ha någon framförhållning så man möjligen kan hänga med och se samma? Jag har för övrigt täppt till ett par stora hål på filmer jag borde ha sett långt tidigare, framtida diskussioner väntas.

Patrik sa...

Oj, det var en aspekt jag inte ens hade reflekterat över. Jag antar att jag i slutet på varje recension kan skriva vilken film jag planerar skriva om en vecka från det datumet, med reservation för ändringar (för om jag ser senaste heta filmen vill jag ju ha upp den recensionen kvickt).

Daniel sa...

Vilka filmer hoppas jag du menar. Följer en snubbe på Youtube nu som har ett liknande projekt som görs betydligt enklare genom Netflix. I princip så röstar tittarna fram vilka filmer som han ska se och prata om.

Helt klart ett kul projekt som jag ser fram emot att följa.

Patrik sa...

Nej, jag menade "vilken film"; det är ju bara en film jag kommer att skriva om en vecka från det datumet. Så jag har en veckas framförhållning, alltså.

David sa...

Varenda jävla dagjävel? Finns det nån funktion där du kan schemalägga inlägg?

Vad ger du för odds? Inte för att jag inte tror på dig alltså...

Patrik sa...

Varenda satans jävla dagijävel. It is so on.

Maria sa...

:)

Simon sa...

Det var som. Ambitiöst är bara förnamnet. Möjligtvis bara första bokstaven. Mycket spännande!